Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На ринку з҆ явився новий кроссовер - Volkswagen T-Cross

Німецький автовиробник маючи широкий вибір моделей у 2018 році продовжив нарощувати власні потужності та презентував компактний SUV кроссовер на ім҆ я T-Cross, який посяде місце на одну сходинку нижче ніж T-Roc. Новачок націлений на таких конкурентів як Nissan Juke та Citroen C3 Aircross, тому вартість базової моделі T-Cross очікується на рівні 20 тисяч євро.

Volkswagen T-Cross використовує сучасну архітектуру платформи MQB A0, за рахунок чого він має схожі розміри з новим Polo. Довжина кроссовера складає 4 метри і 10 сантиметрів, а висота трохи більша за півтора метри. Серед переваг нової моделі слід виділити просторий багажний відсік на 385 літрів, що більше ніж у хетчбеку VW Golf. Універсальний та практичний T-Cross здатен змінити пріоритети компанії, яка вже не так активно просуває класичні хетчбеки. В той же час, новачок має позашляхові здібності та може долати легке бездоріжжя.

Для зменьшення ціни на компактний T-Cross німці вирішили не пропонувати в якості оснащення повний привід, тому автомобіль буде виключно передньопривідним. Під капотом кроссовера може працювати один з двох двигунів на вибір: або 1-літровий 3-циліндровий бензиновий мотор на 95 чи 115 к.с., та 1,6-літровий турбодизель на 115 кс. Силові установки агрегатуються з механічною 6ступеневою коробкою перемикання швидкостей або 7-ступеневим роботом. Середня витрата пального у бензинових моторів складатиме біля 6 літрів на кожні 100 км пробігу, а дизеля 5 літрів.

Інтер҆єр T-Cross має багато спільного з Polo, тут так само є вибір сенсорних екранів на 6,5 або 8 дюймів. Екрани інформаційно-розважальної системи від VW керуються за допомогою сенсора та мають високу роздільну здатність незалежно від комплектації. Якість матеріалів обробки салону на середньому рівні, майже всюди використовується жорсткий пластик, але панелі підігнані без зазорів. Загальна ергономіка на найвищому рівні, що типово для німецького бренду.

На момент виходу, новий Volkswagen T-Cross матиме декілька рівнів оснащення, це і S, SE, SEL і R-Line. В стандарті будуть встановлюватись легкосплавні колісні диски, кондиціонер, а далі як зазвичай безліч опцій за додаткові кошти. Старт продажів T-Cross заплановано на весну 2019 року…

 

 

 

29.10.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На ринку з҆ явився новий кроссовер - Volkswagen T-Cross

Політика конфіденційності